Til salg

Der er ikke indlagt nogen video

Salg af hvalpe

Ved salg er hvalpene stambogsført i DJRTK, de er chippet, vaccineret og har sundhedsbog. De er under hele forløbet passet med godt hundefoder, har fået loppekur og er behandet for orm. 

Hvalpene er socialiseret, de er vant til andre hunde. De er født og opvokset inde, men  har også opholdt sig udenfor. De kommer med på markvandring flere gange om dagen og kommer, når vi kalder.

 

Spændende kombination

Vi fik et kuld hvalpe med Charlottenlunds Salma og den engelske import Jackson den 2. oktober 2015.

Jackson er importeret fra England i efteråret og er en meget sød og kærlig lille hund på 30 cm. Han er avlet af en kennel, som har avlet Jack Russells i mange år, og som har godt kendskab til de bedste blodlinjer i avlen.

Jackson har været trænet på grav og udviser gode egenskaber for dette. Med det som vi har set, har han bestået "vores" gravprøve.

Han har været udstillet i England og Sverige hvor han blev 1. vinder i sin klasse. Han er halekuperet, og må derfor ikke udstilles eller stilles til gravprøve i DK.

Vi har brugt denne pragtfulde lille hanhund, dels på grund af hans afstamning og dels hans størrelse, men ikke mindst håbede vi på at afkommet fik lidt af hans og moderens farver.

Begge hunde er velafbalancerede og har en rigtig god psyke, hvilket vi forventer at hvalpene også får. Far er ruhåret og mor er broken, så hvalpene forventes at få samme hårlag.

Det er anden gang vi benytter denne kombination, da vi synes vi har været meget heldige med de hvalpe vi fik sidste gang. Det er hvalpe med en ualmindelig god psyke.

 

Charlottenlunds Salma

Mor: Charlottenlunds Salma har opnået flere første præmier på udstilling og har været i vinderklasse flere gange. Hun er præmieret på gravprøve. Hun er suveræn på rævejagt og har til dato smidt 33 ræve af grav.

Hun er vild med agility og er en utrolig hengiven familiehund.

Vi havde besluttet at beholde en tæve efter netop denne kombination, men der var desværre ingen tæve i kuldet fra 2014, men vi prøver samme kombination igen.

 

 

 

 

 

 

Beskrivelse

| Svar

Nyeste kommentarer