Vores hunde

Nyeste skud på stammen: Spot on Jacks Halle Berry født den 21.2.2016. Hun er efter Fog's Black Ear og Charlottenlunds Elkjær.
Charlottenlunds Elkjær f. 2014 har været til sit første stævne i Daugård den 8.8.15 og fik 70 point i gravprøve. Han har været til sit 2. stævne den 12.9.2015 i Skårup (National) hvor han opnåede 71 point og 1. pr.
DKGCH Charlottenlunds Lionel Messi f. 2012. Han har 1. pr. på udstilling i åben klasse og er Reserve BIS. Han har 72 point på gravprøve. Messi er testet clear for PLL og Patella. Han måler under 32 cm.
Charlottenlunds Salma. Har flere 1 pr. på udstillinger i DK og Tyskland. Suveræn til jagt. Hun er mor til Eljær
Anton - verdens bedste labrador. Han kommer ofte på ferie og hygger sig sammen med de små hunde.
Tidligere hunde: Charlottenlunds Sally. Flere 1 pr. på udstilling i DK og Tyskland. Mor til Messi og utrolig trofast. Hun var på sin sidste jagt på årets sidste jagtdag i 2015.
Tidligere hunde: Ib har fået ny ejer. Ib er en meget velopdragen og sød hund. Møllerens Ib f. 2013 har vi lånt. Han har opnået 1. pr. og BIS unghunde i Randers 2014. På National 2014 var han vinder i åben kl. og var med i til det sidste i kampen om at blive Reserve Best in Show, hvilket er flot i betragtning af, at han kun lige var fyldt 1 år.
Møllerens George Clooney. Har flere 1 pr. og har altid været med i vinderklasse. Clooney er bor nu hos Ingelise og har det som blommen i et æg.
Tidligere hunde: Charlottenlunds Cille. Har flere 1 pr. på udstilling. Cille blev 12 år og var aktiv til ca. 1 mdr. før hun desværre blev indhentet af sygdom.
Tidligere hunde: Charlottenlunds Cowboy. 2. pr. på udstilling. Han er aflivet august 2013 på grund af sygdom, 13½ år gammel. Han var utrolig trofast og en god udsmider. Han holdt styr på tropperne og har aldrig været i slagsmål.
Tidligere hunde: Whitney Z, 1 pr. og 1 vinder i eksteriør. Hun opnåede aldrig en 1.præmie på gravprøve, men har smidt utallige ræve af grav. Som 13 årig var hun ikke så hurtig mere, men rævene kom ud. Hun har aldrig fået en eneste skramme.
Tidligere hunde: Charlottenlunds Gucci. 1 pr. udstilling og 70 point på gravprøve. Blev desværre kørt ned da hun var 3 år.

Overskrift

Bogart vores første Jack Russell terrier. Han er i 3. generation på de sidste kuld hvalpe.

Bogart havde en stor personlighed, og kunne være "fræk som en slagterhund". Han blev førstevinder på gravprøve som 1 årig og han elskede rævejagt. Han legede og hyggede med hvalpene, så snart han kunne komme til det.

| Svar

Nyeste kommentarer